Odgoda plaćanja

ENC Paketima putujte jeftinije!

Koristite jednostavnost i udobnost ENC uređaja za vaše prolaze na Istarskom ipsilonu.
Ovim paketom vaše prolaze plaćate kasnije.
Koristite vaš ENC uređaj za sve skupine vozila.

ENC paket s odgodom plaćanja predstavlja uslugu naplate cestarine korištenjem ENC uređaja koji za svaku transakciju Istarskim ipsilonom tereti prethodno prijavljenu platnu karticu (American Express, Diners, Mastercard, VISA Classic i INA kartica) po punoj cijeni cestarine. Prijavom platne kartice na prodajnom mjestu Bina-Istre aktivira se korisnički račun za koji na kraju mjeseca dobivate detaljan ispis prolazaka. Prednosti korištenja ove usluge su jednostavnost prolaza kroz naplatna mjesta, bez potrebe za prethodnim uplaćivanjem novčanih sredstava na korisnički račun, te plaćanje prolazaka na kraju mjeseca temeljem prijavljene kreditne kartice.

ENC uređaj je moguće kupiti po cijeni od 125 kn na prodajnim mjestima Bina-Istre te kod ostalih koncesionara autocesta u RH (HAC i ARZ) po trenutno važećim cjenicima. Postojeći uređaji izdani od strane koncesionara autocesta u RH (HAC, ARZ, Bina-Istra) mogu se koristiti uz aktualni paket prethodnom registracijom uređaja na prodajnim mjestima Bina Istre.

Ovim paketom možete koristiti Vaš ENC uređaj za prolaske svim skupinama vozila po punoj cijeni cestarine.

Mjesta prodaje pretplate Bina-Istre se nalaze na naplatnom mjestu tunel Učka, Pula i Umag. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 07:00 do 19:00.